Cinefòrum El Documental del mes: “Estimada Sara”

 In Noticies

Continuem amb la proposta de projecció de documental del mes amb la col·laboració de Docs Barcelona, traslladant la projecció presencial als dijous i acompanyant cada sessió d’un espai de cinefòrum o de debat amb especialistes en el tema que abordi la pel·lícula, i en alguns casos sorpreses amb la presència de membres de l’equip de direcció del documental.

Aquest mes els usuaris de la Biblioteca podran visualitzar el documental Estimada Sara  dirigida per Patricia Franquesa, Espanya, Sèrbia i Noruega (2021). Versió original en persa, anglès i català (60 min). Presentació i debat posterior a càrrec de la directora del documental, Patricia Franquesa i l’antropòloga i documentalista Jana Montllor. Espai Margarida Xirgu.

Un emotiu retrat de la Sara, la primera taxista d’Afganistan. La cineasta Patricia Franquesa captura la força d’una dona poderosa que trenca barreres en una societat marcadament patriarcal. El rostre de la Sara mostra uns ulls brillants, incansable per defensar els drets de les dones i aconseguir allò que semblava impossible. Una inspiradora història d’amistat entre dues dones plenes de vida, un cant a l’empatia i al diàleg entre cultures. El relat circular de la història vital de la Sara que gira de la por a l’amor i de l’amor a la por. Un testimoni d’una realitat que ja no existeix. 

Dijous 24 a les 19 h la sessió presencial a l’Espai Margarida Xirgu i del 25 de novembre al 9 de desembre projecció online. Cal inscripció prèvia!

Aquí teniu el tràiler:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X