Disc de la setmana: “Mother nature”

 In Noticies, recomanacions

Quatre cops guanyadora del Best World Music Album,  Angélique Kidjo presenta el seu quinzè disc.

A Mother nature s’envolta de col·laboradors de luxe, com  Salif Keita i Sting, i de veus de les noves generacions d’afrodescendents, com Yemi Alade i Sampa The Great, per llançar un missatge carregat de futur: Àfrica és viva i reclama respecte.

Nascuda a Benín el 1960 i radicada a París, Kidjo mai ha deixat enrere el substrat musical africà, no en va les seves cançons han estat sovint font d’inspiració pels creadors de música de ball occidentals.

Ara, en una crida a la presa de consciència global, començant pel propi títol i passant pels de temes com “Dignity” o “Free & Equal”, fa seva la proclama de Marley: emancipeu-vos de l’esclavitud mental, només vosaltres podeu alliberar la vostra ment.

Podeu reservar algun dels seus àlbums clicant aquí.

Us deixem amb un tastet:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X