Tertúlia Llegir el Teatre: “Moriu-vos” de Cultura i Conflicte

 In Activitats, Noticies

Torna la tertúlia Llegir el Teatre tot ampliant el ventall de lectures dels nostres usuaris. Una bona oportunitat per donar a conèixer alguns dels textos teatrals d’autors clàssics o contemporanis d’aquí i d’arreu del món que es representaran durant la temporada al TNC.

El dijous 24 de novembre a les 19 h tindrem una nova sessió de la tertúlia Llegir el Teatre on comentarem l’obra de Cultura i conflicte, dirigida per Joan Arqué i amb dramatúrgia d’Anna Ma. Ricart: Moriu-vos.

La Verge Maria pensa que l’espècie humana col·lapsarà aviat si no fem res emocionalment intel·ligent. L’Imma xarrupa la sopa amb fruïció; està a punt de rebre una visita inesperada. L’Oriol no sap que avui és l’últim dia que podrà mirar les obres com un jubilat qualsevol. La Montse ja no pot ballar des que viu sota l’aigua. I la Mochi…ai la Mochi! Volem arribar als cent anys però, qui hi haurà que ens cuidi i ens doni un tracte digne, respectant la nostra llibertat? Era això, el progrés?

Ja pots passar a recollir l’exemplar de  l’obra que llegirem i comentarem el dia de la tertúlia. Com sempre, al vestíbul de la Biblioteca. I a més, podreu gaudir d’un 15% de descompte en les entrades de la representació al TNC.

Aquí teniu el teaser de l’obra:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X