Presentació del llibre “Paraules de consol” de Francesc Torralba

 In Noticies

Demà dijous 17 de novembre a les 19 h tindrem amb nosaltres a Francesc Torralba per presentar-nos el llibre “Paraules de consol: en la mort d’un ésser estimat“. Entrada lliure. Espai Margarida Xirgu.

L’activitat s’emmarca en el programa especial d’actes “Tastant la foscor“, que finalitzarà el dia 30 de novembre.

Francesc Torralba (1967) és Doctor en Filosofia per la Universitat de Barcelona, en Teologia per la Facultat de Teologia de Catalunya, i també en Pedagogia i en Història, Arqueologia i Arts Cristianes. Dirigeix la càtedra Ethos d’ètica aplicada a la Universitat Ramón Llull, i la Càtedra de Pensament Cristià del Bisbat d’Urgell. Així mateix és vicepresident de la Societat Hispànica d’Amics de Søren Kierkegaard (SHAK), i vicepresident d’Aldees Infantils SOS Catalunya. Ha escrit més de setanta llibres, molts d’ells premiats, i imparteix cursos i conferències arreu del món.

Us deixem amb aquesta petita entrevista sobre el llibre:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X