Llibre de la setmana: “La teoría del todo: el origen y el destino del Universo”

 In Noticies, recomanacions

En aquesta esclaridora obra, el gran físic britànic Stephen Hawking ens ofereix una història de l’univers, del big bang als forats negres.

En set passos, Hawking aconsegueix explicar la història de l’univers, des de les primeres teories del món grec i de l’època medieval fins a les més complexes teories actuals, sempre amb el seu característic to didàctic i accessible a tots els públics. Newton, Einstein, la mecànica quàntica, els forats negres i la teoria de la gran unificació desfilen per aquestes pàgines acostant al lector els misteris de l’univers.

Si voleu reservar alguna de les seves obres cliqueu aquí.

 

 

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X