Agenda d’activitats de novembre

 In Activitats, Noticies

Us presentem la programació d’activitats del mes de novembre. Com és habitual, hi ha activitats de tot tipus per a tots els públics i edats: tertúlies literàries, presentacions, tallers de salut, de cuina, de manualitats, hores del conte, etc.

Com sempre, a les que són amb inscripció us hi podeu apuntar per qualsevol dels mitjans habituals, és a dir, al telèfon 936369697, a l’e-mail b.castelldefels@diba.cat o a través del formulari del web. Al següent enllaç us podeu descarregar l’agenda:

Agenda d’activitats de novembre

De les més de 50 activitats d’aquest mes us destaquem les següents:

Divendres 4 a les 18 h. Taller d’estimulació musical i corporal “Danses africanes” amb  Tamara André. Infants a partir de 6 anys acompanyats d’un adult. Cal inscripció prèvia. Espai Margarida Xirgu.

Dilluns 21 a les 18.30 h. Taller “Higiene de la son. Descobreix mètodes saludables per afavorir la qualitat de dormir, millorant la qualitat de vida, l’estat anímic i produint benestar i tranquil·litat” a càrrec d’Esther Margarit del CASAP Can Bou. Cal inscripció prèvia. Espai de suport 3 planta 2.

Dilluns 21 a les 18 h. Parlem de “Història de Castelldefels amb mirada de dona”. Presentació  d’estudi d’investigació que recull els records d’infantesa i joventut sobre la vida de les dones a Castelldefels, a càrrec de Carlos Ordás Garcia i Mònica Pérez Masoliver, antropòlegs, investigadors socials i realitzadors de l’estudi. Activitat en col·laboració amb la regidoria de Memòria Històrica i Polítiques d’Igualtat. Cal inscripció prèvia. Espai Margarida Xirgu.

Dimecres 23 a les 18 h. Taller de cuina “Fem croquetes de cigrons…per llepar-nos els dits reaprofitant” a càrrec d’Espigoladors i amb motiu de la Setmana de prevenció de residus. Infants a partir de 4 anys acompanyats d’un adult. Cal inscripció prèvia. Sala taller infantil.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X