Tastant la foscor: exposició L’univers fosc + taller de ciència

 In Activitats, Noticies

Entre d’altres, dins el programa d’activitats Tastant la foscor hi trobem un seguit d’activitats relacionades amb l’astronomia. Fruit de la col·laboració amb l’ICCUB (Institut de Ciències del Cosmos de la Universitat de Barcelona), a la Biblioteca podrem gaudir de dues activitats durant aquest mes de novembre.

Del 14 al 26 de novembre podeu visitar l’exposició “Viatge cap a l’univers fosc” a l’Espai Margarida Xirgu. L’exposició proposa un recorregut per les fascinants fronteres de la cosmologia i la gravetat.

I el dimecres 16 a les 18.30h podrem assistir al Taller de ciència “Un bitllet només d’anada cap a la foscor, si us plau” a càrrec de Cristian Moreno. Cal inscripció prèvia.

La foscor que s’aprecia en una nit sense lluna ens recorda la llunyania de les estrelles i objectes de l’univers. Però la foscor no només es limita a l’absència de llum, també es pot referir a la incapacitat de la ment humana de donar resposta a les grans preguntes.

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X