Pel·lícula infantil de la setmana: “Zog i els doctors voladors”

 In Noticies, recomanacions

La princesa Perla Llessamí, el cavaller Jordi Rodalmon i el drac Zog formen un equip de doctors d’allò més entregat.

Els tres estan decidits a curar tot tipus de criatures, des d’una sirena cremada pel sol a un lleó amb la grip. Però el pitjor dels malalts serà el rei, oncle de la Perla, que desconfia de les capacitats de la seva neboda i no accepta que hagi triat ser metgessa. Aconseguiran els doctors voladors fer-se valer davant del rei?

Pel·lícula basada en un conte de Júlia Donaldson (creadora d’El Grúfal i El cargol i la balena), acompanyat de quatre històries sobre la llibertat d’escollir i la necessitat de cuidar allò que estimem.

Si voleu podeu reservar-lo clicant aquí.

Aquí teniu el tràiler:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X