Petits cinèfils: “Supercuc”

 In Actualitat infantil, Noticies

Enguany donem continuïtat a unes sessions de foment del cinema entre els més petits. Un divendres al mes tenim el Cicle Petits Cinèfils, sessions recomanades per a famílies amb infants on es projecten petites joies del cinema en format, majoritàriament de curts o llargmetratges de durada inferior a 1 h.

Aquest divendres 28 d’octubre a les 17.30 h veurem Supercuc (55 min). Recomanat per a infants a partir de 3 anys. Espai Margarida Xirgu.  Apunta-t’hi!

Animals del bosc, no tingueu por, el Supercuc és aquí! Llarg, fort i amb habilitats sorprenents, serà capaç d’ajudar aranyes i gripaus, a sortir de les pitjors situacions. Però, qui rescatarà el Supercuc quan el malvat llangardaix el capturi? 

Una pel·lícula encantadora dels creadors d’El Grúfal i el drac Zog, acompanyada d’altres petites històries sobre l’amistat i l’harmonia entre companys.

Us deixem amb el tràiler de la pel·lícula:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X