Tertúlia literària: “El oscuro adiós de Teresa Lanza” de Toni Hill

 In Activitats, Noticies

Ja podeu passar a recollir la novel·la que comentarem a la Tertúlia literària el proper dimarts 15 de novembre a les 18:30 h. Aquest mes llegirem El oscuro adiós de Teresa Lanza (Grijalbo, 2021), la darrera novel·la de Toni Hill, a qui podrem escoltar i amb qui podrem conversar. També disposem d’alguns exemplars de la traducció al català.

Toni Hill (1961) és traductor i escriptor. Ha escrit diverses novel·les policíaques i thrillers amb força èxit de públic com ara Los buenos suicidas (2012) o Los amantes de Hiroshima (2014) entre d’altres.

Una novel·la intrigant i torbadora sobre la hipocresia, l’amistat, la immigració i els privilegis. Un suïcidi inexplicable. Un misteri la veritat del qual no la saben ni els morts. Existeixen pocs llocs tan plàcids com aquest enclavament proper a Barcelona, d’avingudes amples, jardins cuidats i cases amb piscina. Un entorn idíl·lic on, en aparença, no passa mai res. Fins que un matí el dia desperta envaït per una plaga d’esqueles ben estranyes. Cinc dones recorden a la víctima, la jove hondurenya que netejava les seves cases, i cap d’elles ha aconseguit oblidar la notícia del seu suïcidi, fa gairebé un any. El que totes ignoren, i ningú sospita, és que l’ombra de la noia continua vagant per les seves llars a la recerca de respostes.

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X