Programa especial d’activitats Tastant la foscor

 In Noticies

Com cada any la Biblioteca ha preparat un programa d’activitats especial per a tots els públics del 19 d’octubre al 30 de novembre.

Aquest cop la Biblioteca et convida a submergir-te dins la foscor des de diferents punts de vista: literari, periodístic, narratiu,  històric, científic, ambiental, etcètera. Ens hi acompanyes?

Si voleu veure el programa complet cliqueu aquí. Cal inscripció prèvia.

De les més de 30 activitats programades, us recomanem especialment les següents:

Dimarts 25 d’octubre a les 18.30 h. Periodisme i True Crime. Presentació del llibre “Qui va matar l’Helena Jubany” a càrrec de l’autor Yago García i Zamora, periodista i màxim expert del cas Jubany que aporta noves claus d’interpretació en un dels casos més flagrants de crim no resolt.

Dilluns 14 de novembre a les 19 h. Presentació del llibre “Tots els colors del negre. L’extrema dreta a l’Europa del segle XXI” a càrrec de l’autor i foto-periodista Jordi Borràs, especialitzat en feixisme i extrema dreta.

Dijous 17 de novembre a les 19 h. Presentació del llibre “Paraules de consol. En la mort d’un ésser estimat” (al voltant del dol i la mort),  a càrrec de l’autor Francesc Torralba, filòsof i teòleg.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X