Llibre infantil de la setmana: “Tu hogar en cualquier sitio”

 In Noticies, recomanacions

Hi ha milers de maneres diferents de viure i “el món és una llar on cabem tots”. Al llarg de les seves pàgines,  mostren l’evolució de la llar al llarg dels segles, des de les primeres grutes que van aixoplugar els humans fins als dissenys més avantguardistes i eficient. Però no és un llibre merament  informatiu a l’ús, es recolza en una sèrie de cites atribuïdes a diferents personatges cèlebres; es plantegen qüestions filosòfiques al voltant de la capacitat de la nostra espècie per adaptar-se a gairebé qualsevol lloc, clima o ambient i construir espais on sentir-nos feliços i segurs. Un intel·ligent repàs que dona la definició exacta de la llar.

Si voleu reservar-lo cliqueu aquí.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X