Llibre infantil de la setmana: “¿Quieres ser mi amiga?”

 In Noticies, recomanacions

A la Lea no li agrada gens la seva nova casa. Està lluny de tot, al costat d’un camp de patates (o de vés a saber què). I a més, no té amics. Però Lea és llesta i sap que, per a trobar-los ràpid, només necessita la informació precisa. Per això un dia agafa paper i boli, i redacta el test més divertit del món per a trobar a la seva nova millor amiga: Què t’agrada més, la maionesa o el quètxup? Prefereixes parlar o escoltar? Prefereixes que les teves amigues se t’assemblin o que siguin totalment diferents de tu? Per a què serveixen els amics? Armant-se de valor, es repeteix: «Estic sola, però no soc tímida! Ho aconseguiré!». Ho aconseguirà?

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X