Llibre de la setmana: “La frontera invisible”

 In Noticies, recomanacions

 

La frontera invisible completa la trilogia pòstuma –junt amb Hombre al agua i Queridos camarades– del que està considerat per molts com l’escriptor de viatges més important en llengua castellana. En el seu llibre, l’únic purament de viatges dels tres, Reverte torna a submergir al lector en un univers a meitat de camí entre la història i la literatura, per conduir-lo a través d’Orient, des de Istanbul fins a les portes d’Aràbia.

Javier Reverte va escollir la frontera vaporosa i vulnerable, la més antiga del món, per realitzar el seu últim viatge. El resultat és un recorregut preciós i nostàlgic que s’atura tant a les pàgines d’història antiga, com de la contemporània.

Quería ir a Oriente Próximo, una región cuyo nombre resuena a inmensidad, ancianos imperios, guerras estremecedoras, ejércitos perdidos, ciudades enterradas, religiones muertas, viejas lenguas enmudecidas; también a pogromos y genocidios, sanguinarios sultanes, guerreros feroces y reyes belicosos, y junto a todo ello, a sensualidad, aventura y poesía.

Javier Reverte

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X