Pel·lícula de la setmana: “Vida perfecta”

 In Noticies, recomanacions

Temporada 2 i final de Vida perfecta. Com acabarà la crisi existencial de la Maria (Leticia Dolera), la seva germana Esther (Aixa Villagrán) i la Cristina, l’amiga de tota la vida (Celia Freijeiro)? La superaran? Estructurada en capítols curts i a bon ritme, aquesta sèrie aconsegueix emocionar-nos, provocant moments d’humor i tristesa, riures i llàgrimes alhora, tractant temes quotidians com l’ embaràs i la depressió post-part; el sexe i l’amor; les relacions via tinder; el trap; la precarietat; la sobrevaloració de ; la sensació de fracàs; l’ajuda psicològica; les addiccions, tant a certes substàncies com a certs comportaments i emocions; el dia a dia de les persones amb diversitat funcional. I tot això, amb un enfocament “normal” i “natural”.

Increïble el treball de l’actor Enric Auquer, principal presència masculina, en el paper de Gary.

Vida perfecta, la vida del revés, una comèdia romàntica sobre dones reals.

Si voleu podeu reservar-la clicant aquí.

Aquí teniu el tràiler:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X