Agenda d’activitats de setembre

 In Activitats, Noticies

Us presentem la programació d’activitats del mes de setembre. Com és habitual, hi ha activitats de tot tipus per a tots els públics i edats: tertúlies literàries, presentacions, tallers de salut, de cuina, de manualitats, hores del conte, etc.

Com sempre, a les que són amb inscripció us hi podeu apuntar per qualsevol dels mitjans habituals, és a dir, al telèfon 936369697, a l’e-mail b.castelldefels@diba.cat o a través del formulari del web. Al següent enllaç us podeu descarregar l’agenda:

Agenda d’activitats de setembre

De les més de 30 activitats d’aquest mes us destaquem les següents:

Dimecres 28 a les 18 h. Taller “Calendari de pagès de tardor: què cultivem? Com ho fem? Quan recollirem?” a càrrec d’Edulis. Infants a partir de 4 anys acompanyats d’un adult. Cal inscripció prèvia. Sala taller infantil.

Dijous 29 a les 10.30 h. Taller “Vols disposar d’identitat digital de manera ràpida, fàcil i gratuïta? Com obtenir el IdCat Mobil” a càrrec de Buisitools. Cal inscripció prèvia. Espai Multimèdia.

Divendres 30 a les 18 h. Taller BiblioLAB “Programa el teu videojoc“ a càrrec d’Eixos Creativa. Infants a partir de 7 anys. Cal inscripció prèvia. Sala taller infantil.

 

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X