Tertúlia Llegir el Teatre: “Zona inundable” Marta Barceló

 In Activitats, Noticies

Torna la tertúlia Llegir el Teatre tot ampliant el ventall de lectures dels nostres usuaris. Una bona oportunitat per donar a conèixer alguns dels textos teatrals d’autors clàssics o contemporanis d’aquí i d’arreu del món que es representaran durant la temporada al TNC.

El dijous 13 d’octubre a les 19 h tindrem una nova sessió de la tertúlia Llegir el Teatre on comentarem l’obra de Marta Barceló titulada Zona inundable.

Sant Llis, octubre del 2018. Després de quatre hores de pluja intensa, un torrent es desborda, inunda un petit poble de Mallorca i causa onze morts, diversos ferits i molts danys materials.
Ben aviat es desencadena una onada de reaccions: una explosió de solidaritat sense precedents i una cobertura mediàtica que cada vegada planteja més dubtes. Es podria haver evitat la tragèdia? Van funcionar els protocols d’emergència? Per què es continua edificant als llindars dels torrents?

Ja pots passar a recollir l’exemplar de  l’obra que llegirem i comentarem el dia de la tertúlia. Com sempre, al vestíbul de la Biblioteca. I a més, podreu gaudir d’un 15% de descompte en les entrades de la representació al TNC.

 

 

 

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X