Tertúlia literària: “Nosaltres, després” de Sílvia Soler

 In Activitats, Noticies

Ja podeu passar a recollir la novel·la que comentarem a la Tertúlia literària el proper dimarts 20 de setembre a les 18:30 h. Aquest mes llegirem Nosaltres, després (Univers, 2021), la darrera novel·la de Sílvia Soler. També disposem d’alguns exemplars de la traducció al castellà.

Sílvia Soler (1961) és periodista i escriptora. Ha treballat a TV3, Catalunya Ràdio, escriu al diari Ara i ha escrit més de 10 novel·les traduïdes a diverses llengües, entre d’altres, Petons de diumenge (2008) que va merèixer el Premi Prudenci Bertrana, L’estiu que comença (2013), guardonada amb el Premi de les Lletres Catalanes Ramon Llull i Els vells amics (2017).

Us deixem amb l’entrevista que li van fer al programa Més324 de TVC:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X