Pel·lícula de la setmana: “Chavalas”

 In Noticies, recomanacions

CHAVALAS és l’òpera prima de la directora de cinema i televisió Carol Rodríguez Colás (Cornellà de Llobregat).

La Marta (Vicky Luengo), fotògrafa artística, torna al seu barri perifèric, de tota la vida, i es retroba amb les seves amigues de sempre, després de fracassar en l’intent de dedicar-s’hi professionalment a la fotografia a Barcelona, la gran ciutat avantguardista i cosmoplita, moderna i cool, oberta i plena d’oportunitats. Existeix, però, una barrera, invisible, que cal salvar, entre els somnis i les aspiracions de joventut, i la realitat; entre la ingenuïtat i la realitat; entre el món artístic i glamurós, i la realitat.

Pinzellades autobiogràfiques traslladades a la gran pantalla. Un potent retrat de barri i d’amistat, i una demostració de com el capital cultural individual marca, encara, distàncies (de classe).

Us deixem amb el tràiler:

Si voleu podeu reservar-la clicant aquí.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X