Tertúlia literària: “L’aigua que vols” de Víctor García Tur

 In Activitats, Noticies

Ja podeu passar a recollir la novel·la que comentarem a la Tertúlia literària el proper dijous 9 de juny a les 18:30 h. Aquest mes llegirem L’aigua que vols (Enciclopèdia Catalana, 2021) de Víctor García Tur, novel·la premiada amb el Premi Sant Jordi 2020.

Víctor García Tur (1981) és escriptor de novel·les i relats curts. Ha escrit Twistanschauung (2008), Premi Documenta de narrariva, Els ocells (2016), Premi Marian Vayreda de prosa narrativa, Els romanents (2018), Premi de novel·la curta Just Manuel Casero i El país dels cecs (2019), Premi Mercè Rodoreda de contes i narracions.

Us deixem amb l’entrevista que li van fer al programa Més324 en motiu de la publicació de la novel·la que comentarem:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X