Petits cinèfils: “El cargol i la balena”

 In Actualitat infantil, Noticies

Enguany donem continuïtat a unes sessions de foment del cinema entre els més petits. Un divendres al mes tenim el Cicle Petits Cinèfils, sessions recomanades per a famílies amb infants on es projecten petites joies del cinema en format, majoritàriament de curts o llargmetratges de durada inferior a 1 h.

Aquest divendres 27 de maig a les 17.30 h veurem El cargol i la balena (57 min). Recomanat per a infants a partir de 3 anys acompanyats d’un adult. Espai Margarida Xirgu. Apunta-t’hi!

El cargol i la balena explica la història d’un jove cargol inquiet que té l’ambició de viatjar i conèixer món. La seva crida és resposta per una balena geperuda i junts s’embarquen en un viatge a través dels mars. Descobreixen terres llunyanes, muntanyes i platges paradisíaques. Un dia, la balena perd el rumb a causa d’unes llanxes sorolloses i acaba encallada a una badia aïllada. El petit cargol ha de rescatar a la seva amiga la balena. Però com s’ho farà per aconseguir-ho? Una bonica història sobre una improbable amistat que ens farà recórrer els llocs més sorprenents i màgics del món submarí.

Us deixem amb el tràiler de la pel·lícula:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X