Disc de la setmana: “Gold-Diggers Sound”

 In Noticies, recomanacions

L’artista oriünd de Texas, Leon Bridges, i el seu tercer àlbum, Gold-Diggers Sound, ens apropa a un treball més personal i càlid del cantant. El lirisme de l’artista és present a tot el treball, més que a la resta de projectes anteriors d’ell.

Al voltant de les 11 pistes que té l’àlbum, Leon Bridges ofereix temes i cançons de soul per a tots els gustos. Introspectius com Born Again, on parla de la nostàlgia i l’experiència de sentir-se sol, o reivindicatius com Sweeter, on els drets civils en el cas George Floyd es proposen tocar-nos la fibra.

Soul per a nouvinguts i pels amants del gènere.

Podeu reservar-lo clicant aquí.

Aquí en teniu una mostra:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X