Tertúlia Llegir el Teatre: “El pes d’un cos” de Victoria Szpunberg

 In Noticies

El pes d'un cos - TRESCTorna la tertúlia Llegir el Teatre tot ampliant el ventall de lectures dels nostres usuaris. Una bona oportunitat per donar a conèixer alguns dels textos teatrals d’autors clàssics o contemporanis d’aquí i d’arreu del món que es representaran durant la temporada al TNC.

El dijous 2 de juny a les 19 h tindrem una nova sessió de la tertúlia Llegir el Teatre on comentarem l’obra de Victoria Szpunberg titulada El pes d’un cos.

Una filla ha de cuidar del seu pare qui, després de patir un ictus, viu un procés de deteriorament físic i mental que el converteix en un ésser totalment dependent. La manca de recursos econòmics propis i la precarietat que viuen les administracions públiques farà que la situació entri en una mena d’espiral de caiguda lliure.

Quin sentit té mantenir en vida el cos d’algú que ha perdut totes les facultats que ens fan humans?

Ja pots passar a recollir els materials sobre l’obra que llegirem i comentarem el dia de la tertúlia. Com sempre, al vestíbul de la Biblioteca. I a més, podreu gaudir d’un 15% de descompte en les entrades de la representació al TNC.

Com és habitual la tertúlia es realitzarà amb les mesures sanitàries adients que podeu consultar clicant aquí.

 

 

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X