Llibre de la setmana: “La guía FilmAffinity: breve historia del cine”

 In Noticies, recomanacions

La guía FilmAffinity és el llibre que l’editorial independent Nórdica Libros ha editat per a oferir al lector una valuosa recopilació de la història del cinema. A través d’una excel·lent categorització dels continguts, en cadascuna de les pàgines d’aquesta extensa publicació ens trobem amb petites valoracions de pel·lícules de qualsevol època. Tot sota una coberta dura i una olor de paper que complementa el delit d’aprendre més sobre l’origen i l’evolució del setè art.

Dins de La guía FilmAffinity ens trobem amb una suculenta recopilació de pel·lícules que van ser realitzades des de 1878 fins als nostres dies. Cal tenir en compte que totes les ressenyes que s’inclouen al llibre queden perfectament mimetitzades amb la resta de textos que componen els capítols. Cadascuna de les èpoques engloben tant llargmetratges essencials com altres cintes rellevants i d’interès. Això farà que a poc a poc anem obtenint desenes de recomanacions que cap entusiasta del cinema pot passar per alt.

Cliqueu aquí si voleu reservar-lo.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X