Commemoració del Dia d’Europa a la Biblioteca

 In Noticies, Sense categoria

La Biblioteca acollirà diverses activitats per celebrar el Dia d’Europa del proper dilluns 9 de maig, emmarcades al programa “Mapa Mundi” dedicades a parlar del vell continent:

  • Dimecres 11 de maig (19h) Parlem de “Europa avui: entre la lògica institucional i la geopolítica mundial”, a càrrec d’Esther Barbé, professora de Relacions Internacionals a la UAB i investigadora sènior de l’Institut Barcelona d’Estudis Internacionals
  • Dimecres 18 de maig (19h) Projecció del documental “Sarajevo: State in time”, dirigit per Benjamin Jung i Théo Meurisse. Versió original en bosnià, anglès i francès, subtitulat en català (48 minuts). Posteriorment, es farà un Debat a càrrec d’Àngel Leiro, director de cinema i Uri Altell, director del Festival IN-Edit. Es tracta d’una activitat que es fa en col·laboració amb el Festival IN-Edit 2022.

A més, una activitat gastronòmica (dins del programa “A taula” de la Biblioteca):

  • Dijous 12 de maig (18.30h) Parlem de “Fem un recorregut per la història de la cuina i la gastronomia d’Europa: ingredients i tècniques de cuina, d’abans i d’ara”, a càrrec de Gabriel Bartra, cuiner, restaurador i director de continguts de elBullifoundation

Encara sou a temps d’apuntar-vos-hi!

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X