Pel·lícula infantil de la setmana: “La increïble història de la pera gegant”

 In Noticies, recomanacions

A la petita i idíl·lica Vilasol hi viuen dos amics, un elefant que es diu Sebastià i una gata que es diu Mitxo. En Sebastià, la Mitxo i els habitants de Vilasol estan molt tristos perquè el seu estimat alcalde ha desaparegut. Un bon dia, en Sebastià i la Mitxo van a pescar i descobreixen una ampolla. A dins hi ha un missatge del seu alcalde… és viu i ha naufragat a l’Illa Misteriosa! I demana a en Sebastià i la Mitxo que vagin a salvar-lo, però els adverteix que el viatge és perillós. Si emprenen aquell viatge, s’hauran d’enfrontar a tres obstacles: els Pirates Perniciosos, l’Espantós Drac Marí i la Mar Fosca com la Nit.

Aquí teniu el tràiler:

Si voleu reservar-la cliqueu aquí.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X