La Biblioteca celebra 10 anys amb la Revetlla de Sant Jordi

 In Noticies

L’equipament cultural de Castelldefels es va inaugurar el 23 d’abril de 2012, després de donar servei durant 26 anys a l’anterior seu de Can Roca · Les celebracions del passat divendres 22 van incloure la tradicional Revetlla de Sant Jordi, amb tallers de circ, jocs, màgia i espectacles infantils

Veure fotogaleria

La Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado de Castelldefels celebrava el passat 23 d’abril el seu desè aniversari a l’actual emplaçament (Plaça Neus Català). L’equipament es va inaugurar la Diada de Sant Jordi de l’any 2012, després d’haver estat donant el seu servei a l’anterior seu de Can Roca des de l’any 1986.

Per celebrar-ho, la Biblioteca està tirant endavant tot un seguit d’activitats al llarg de l’any. Recordem que la primera va ser la conversa literària amb Irene Vallejo el passat 28 de febrer (al Teatre Plaza).

El passat divendres 22 d’abril, la Plaça Neus Català va acollir les activitats de la tradicional “Revetlla de Sant Jordi”, que va incloure un taller de circ (amb la companyia Los Herrerita), Ambients de joc (amb la col·laboració dels Espais familiars de la Casa dels Infants) o l’espectacle de màgia “Potadecabra”, a càrrec de Félix Brunet. La coral d’adults de l’acadèmia Cor de Músic també va actuar en aquesta jornada festiva.

Durant tota la tarda, també hi va haver un ‘Fotomatón’ festiu al vestíbul pel qual es van passar moltes de les persones que es van apropar a la Biblioteca i la Plaça Neus Català.

Font: elCastell.org

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X