Petits cinèfils: “Grand Prix a la muntanya dels invents”

 In Actualitat infantil, Noticies

Enguany donem continuïtat a unes sessions de foment del cinema entre els més petits. Un divendres al mes tenim el Cicle Petits Cinèfils, sessions recomanades per a famílies amb infants on es projecten petites joies del cinema en format, majoritàriament de curts o llargmetratges de durada inferior a 1 h.

Aquest divendres 29 d’abril a les 17.30 h veurem Grand Prix a la muntanya dels invents (88 min). Recomanat per a infants a partir de 6 anys. Espai Margarida Xirgu. Apunta-t’hi!

Al cim d’una muntanya hi viu el mecànic de bicicletes i inventor Teodor amb els seus amics: el pessimista mussol Lambert i el valent i optimista Sonny. Els tres construiran un cotxe de competició gegantí per fer front al campió mundial de Fórmula 1, que no és ni més ni menys que un antic ajudant que va robar la fórmula d’un motor a en Teodor.  

Us deixem amb el tràiler de la pel·lícula:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X