Llibre infantil de la setmana: “On va aquesta gent?”

 In Noticies, recomanacions

“Quan van venir per mi, ja no hi havia ningú que pogués protestar”. Aquest és l’últim vers del famós poema falsament atribuït a Bertolt Brecht, però realment escrit pel pastor luterà alemany Martin Niemöller, sobre la persecució nazi, en el qual es basa aquest conte il·lustrat.

Es tracta d’una al·legoria sobre la fragilitat de la llibertat i la vulnerabilitat de la democràcia.

Un conte per a adults al qual no li calen gaire paraules ja que les il·lustracions de Fran Parreño són capaces de transmetre tot el missatge: Algú torna de la faena, cap a casa. En direcció contrària, camina la resta de la gent. Sembla que fugen. Al cel, se senten remors d’avions. Pels carrers, es veuen soldats. Però hi ha algú que continua, com si la cosa no anés amb ell. No mira arrere ni es fa preguntes. Fins que a casa l’esperaran totes les respostes.

Si voleu reservar-lo cliqueu aquí.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X