Agenda d’activitats de maig

 In Activitats, Noticies

Us presentem la programació d’activitats del mes de maig. Com és habitual, hi ha activitats de tot tipus per a tots els públics i edats: tertúlies literàries, presentacions, tallers de salut, de cuina, de manualitats, hores del conte, etc.

Com sempre, a les que són amb inscripció us hi podeu apuntar per qualsevol dels mitjans habituals, és a dir, al telèfon 936369697, a l’e-mail b.castelldefels@diba.cat o a través del formulari del web. Al següent enllaç us podeu descarregar l’agenda:

Agenda d’activitats de maig

De les més de 50 activitats d’aquest mes us destaquem les següents:

Del 22 d’abril al 20 de maig. Cercant l’ADN de la biblioteca”. Et convidem a participar i decidir com vols que sigui la biblioteca en els propers 10 anys. Vestíbul de la biblioteca.

Dissabte 7 a les 12 h. Dissabte artístic “Dissenya i construeix la teva biblioteca somiada” a càrrec de Koala for Kids. Infants a partir de 4 anys acompanyats d’un adult. Cal inscripció prèvia. Espai Margarida Xirgu.

Dimecres 11 a les 19 h. Parlem de “Europa avui: entre la lògica institucional i la geopolítica mundial” a càrrec d’Esther Barbé, professora de Relacions Internacionals a la Universitat Autònoma de Barcelona i investigadora sènior de l’Institut Barcelona d’Estudis Internacionals. Cal inscripció prèvia. Espai Margarida Xirgu.

Divendres 13 a les 18 h. Taller “Laboratori de lectura: Pim, Pam, Pomelo!” Tothom es diferent i especial… com el Pomelo, vine i prepararem una collita de productes estrafolaris, mai vistos a les parades del mercat” a càrrec de Natàlia Martínez del Clijcat. Infants a partir de 4 anys acompanyats d’un adult. Cal inscripció prèvia. Espai Margarida Xirgu.

Dijous 19 a les 18.30 h. Taller “Eines comunicatives perquè els i les adolescents gaudeixin d’un oci responsable” a càrrec del Servei de Mediació de Castelldefels. Cal inscripció prèvia. Espai de suport 3 planta 2.

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X