Agenda d’activitats d’abril

 In Activitats, Noticies

Us presentem la programació d’activitats del mes d’abril. Com és habitual, hi ha activitats de tot tipus per a tots els públics i edats: tertúlies literàries, presentacions, tallers de salut, de cuina, de manualitats, hores del conte, etc.

Com sempre, a les que són amb inscripció us hi podeu apuntar per qualsevol dels mitjans habituals, és a dir, al telèfon 936369697, a l’e-mail b.castelldefels@diba.cat o a través del formulari del web. Al següent enllaç us podeu descarregar l’agenda:

Agenda d’activitats d’abril

De les més de 40 activitats d’aquest mes us destaquem les següents:

Divendres 1 a les 19 h. Presentació del llibre Desde el salón de mi alma a càrrec de l’autora local Matilde Bello. Espai Margarida Xirgu.

Dimecres 20 a les 18.30 h. Parlem de “La Física quàntica: una eina per a les noves tecnologies” a càrrec de Federica Beduini de l’ICFO. Cal inscripció prèvia. Espai Margarida Xirgu.

Dimarts 26 a les 18 h. (8 sessions, cada dimarts fins el dia 14 de juny).  “Grup de conversa en català” a càrrec del Servei Local de Català. Per a persones amb coneixements bàsics que volen adquirir fluïdesa. Cal inscripció prèvia. Espai de suport planta 1.

Dimecres 27 a les 18 h. Taller de poesia “Bon dia Poesia!! Taller de poesia visual: juguem amb objectes i imaginem paraules” a càrrec de Cacauet Teatre. Infants a partir de 6 anys acompanyats d’un adult. Cal inscripció prèvia. Sala taller infantil.

Com ja sabeu, aquest mes d’abril la Biblioteca celebra el seu 10è aniversari, així que no us perdeu el que us hem preparat i la Revetlla de Sant Jordi del divendres 22 d’abril!

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X