MAPA MUNDI: Cicle sobre geopolítica

 In Noticies

El proper dijous 24 de març  a les 19 hores comença a l’Espai Margarida Xirgu el Cicle sobre geopolítica Mapa Mundi. La primera cita serà amb Manel Alías, periodista i corresponsal de TV3 a Moscou durant molts anys, que parlarà del seu llibre “Rússia, l’escenari més gran del món” i de l’actual situació que envolta el país que dirigeix Vladimir Putin, així com de la invasió d’Ucraïna.

L’acte forma part del desè aniversari de la Biblioteca al seu emplaçament actual i servirà per inaugurar una nova secció d’activitats a l’equipament cultural. El cicle “Mapa mundi”, inclourà xerrades, presentacions, etc, on s’explicaran de forma didàctica i senzilla conceptes de geopolítica mundial. De cara al mes de maig tindrem la xerrada a càrrec de la professora de Relacions internacionals de la UAB Esther Barbé titulada “Europa avui: entre la lògica institucional i la geopolítica mundial“.

El conductor de l’acte serà el coordinador del Comitè de Països d’Amnistia Internacional i veí de Castelldefels, Alfonso López. Cal inscripció prèvia.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X