Llibre de la setmana: “Energía y civilización: una historia”

 In Noticies, recomanacions

En aquesta monumental història, Vaclav Smil ofereix una impressionant panoràmica de com l’energia ha impulsat el progrés cultural i econòmic de les societats humanes durant els últims deu mil anys, des dels primers grups de caçadors-recol·lectors fins a la civilització fòssil, passant per les societats agrícoles tradicionals i la «gran transició» que ho va canviar tot.

Energia i civilització és la gran obra mestra de Vaclav Smil, «el major expert mundial en l’àmbit de l’energia» segons la revista Science. Una lectura fascinant en la qual es parla de tot: agricultura, transport, construcció, economia, ecologia, guerra, tipus de carbó, petroli, electricitat, forns, motors, piràmides i molt més.

Cliqueu aquí si voleu veure les obres de l’autor que tenim a la Biblioteca.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X