Club 11-14: “La cabra” d’Anne Fleming

 In Activitats, Actualitat infantil

El proper dilluns 28 de març a les 18 h farem la reunió del Club 11-14. Aquest mes llegirem el llibre La cabra d’Anne Fleming i, com sempre, el comentarem entre tots amb la Mixa, la moderadora i dinamitzadora de la tertúlia, a més de youtuber i especialista en literatura juvenil.

Quan a la mare de la Kid li ofereixen estrenar una obra de teatre alternatiu a Nova York, tota la família es muda sis mesos a un bloc de pisos de Manhattan. Els rumors diuen que en aquell edifici hi viu una cabra al terrat. Com és possible? Aviat descobrirà que aquell misteri no és la cosa més curiosa de l’edifici, sinó els personatges extraordinaris que l’habiten. Com el veí de l’àtic, el Joff, un famós skater cec que també és escriptor d’històries fantàstiques; o els de la novena planta, la Doris i el Jonathan, que tracten d’adaptar-se a un ictus; o el Kenneth, el veí de la desena planta amant de l’òpera que sempre està parlant amb els dos hàmsters que té. Quan la Kid coneix el Will mentre explora els secrets egipcis del Museu Metropolità d’Art, troba l’aliat perfecte per a tractar de resoldre el misteri de la cabra. Però aquesta aventura els portarà a enfrontar-se a les seves pròpies pors.

Si teniu entre 11 i 14 anys i voleu descobrir noves lectures i poder parlar-ne amb nois i noies de la vostra edat ja ho sabeu, apunteu-vos-hi! Ja podeu passar per la Biblioteca i endur-vos en préstec un exemplar.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X