Tertúlia Llegir el Teatre: “Macbett” d’Eugène Ionesco

 In Noticies

Torna la tertúlia Llegir el Teatre tot ampliant el ventall de lectures dels nostres usuaris. Una bona oportunitat per donar a conèixer alguns dels textos teatrals d’autors clàssics o contemporanis d’aquí i d’arreu del món que es representaran durant la temporada al TNC.

El dijous 31 de març a les 19 h tindrem una nova sessió de la tertúlia Llegir el Teatre on comentarem l’obra d’Eugène Ionesco titulada Macbett.

El Macbett de Ionesco converteix el Macbeth de Shakespeare en un relat còmic d’ambició, corrupció, covardia i excés, tot creant una farsa tràgica que porta la follia humana als seus extrems més salvatges. La confirmació dels innegables impulsosdestructors d’una humanitat que es mou per l’enveja, la gelosia i la convicció que només qui té poder pot arribar a ser lliure.

Ja pots passar a recollir els materials sobre l’obra que llegirem i comentarem el dia de la tertúlia. Com sempre, al vestíbul de la Biblioteca. I a més, podreu gaudir d’un 15% de descompte en les entrades de la representació al TNC.

Com és habitual la tertúlia es realitzarà amb les mesures sanitàries adients que podeu consultar clicant aquí.

 

 

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X