Pel·lícula infantil de la setmana: “El diari de la Florentina”

 In Noticies, recomanacions

La Florentina és una musaranya que junt amb la seva família ha anat a viure a un poblet del bosc.

Ella, que encara és molt petita, observa el món que la volta amb el candor i sorpresa i descobreix les coses a la vegada que n’aprèn el nom i escolta i comprova les explicacions dels grans amb la mica de sospita de qui vol pensar per si mateixa.

Encuriosida, explora l’entorn a la vegada que s’adona de qui és, i de com profunds són, també, els sentiments: l’admiració, la felicitat, la por, juntament amb la decepció, la culpabilitat, la responsabilitat, la gelosia i,  finalment, l’alegria de ser germana gran.

Cliqueu aquí si voleu reservar-la.

Aquí teniu el tràiler:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X