Pel·lícula de la setmana: “Solo una vez”

 In Noticies, recomanacions

Solo un vez del director Guillermo Ríos és l’adaptació cinematogràfica de l’obra teatral de la dramaturga Marta Buchaca, Només una vegada.

Un sol escenari. Tres personatges: una parella amb set anys de relació formada per un escriptor de cert reconeixement (Álex García) i una editora (Silvia Alonso); i una terapeuta especialitzada en violència de gènere (Ariadna Gil). 80 minuts incòmodes a bon ritme, a cop de preguntes, respostes i reaccions immediates. Una pel•lícula psicològicament pertorbadora que incita a la reflexió sobre els perills de travessar les línies vermelles en les relacions de parella.

Cliqueu aquí si voleu reservar-la.

Us deixem amb el tràiler:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X