Tertúlia literària Nova collita: “Sola” de Carlota Gurt

 In Noticies

El dijous 7 d’abril a les 18:30 h tindrem una nova sessió de la Tertúlia Nova collita. En aquest cas, comentarem la novel·la Sola (Proa, 2021) i comptarem amb la seva autora, Carlota Gurt.

Així doncs, ja podeu agafar en préstec un exemplar de la novel·la que trobareu al vestíbul de la Biblioteca i llegir-la per poder conversar i preguntar-li tot allò que vulgueu el dia de la tertúlia. Disposem d’exemplars en castellà. Cal inscripció prèvia.

Com sabeu, la tertúlia pretén acostar la nova literatura, els nous autors i ampliar el ventall de lectures dels usuaris de Castelldefels a més de donar a conèixer autors ben valorats i que, si ara despunten, ben aviat seran els imprescindibles de la literatura catalana.

Carlota Gurt (Barcelona, 1976) és traductora de l’alemany i escriptora. Fins l’any 2010 treballà com a cap de producció de la companyia teatral La Fura dels Baus i també fou cap de producció del festival de teatre Temporada Alta. Ha escrit el recull de contes Cavalcarem tota la nit (Proa, 2019), guanyador del Premi Mercè Rodoreda de contes i narracions i la novel·la Sola (Proa, 2021), traduïda al castellà, l’anglès i l’italià.

Us deixem amb l’entrevista que li van fer al programa Més324 tot just publicada la novel·la que comentarem:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X