Llibre infantil de la setmana: “El club dels amics”

 In Noticies, recomanacions

La serp Crocus es fa gran i ha de marxar del pantà, així que després d’abraçar la seva mare i acomiadar-se d’ella, decideix emprendre una aventura. Pel camí trobarà glans, pomes i també a un amic, l’ós Tulipa. Junts, l’hivern no serà tan fred i el monstre mal educat no serà tan aterridor. Quan coneixen a l’ocell Violeta, aquesta els proposa una gran idea: crear un club … El club dels amics!

L’autora, Sophie Guerrive va estudiar a la Universitat d’Aix en Provence, i posteriorment a l’Escola d’Arts Decoratives d’Estrasburg. Influenciada per artistes com Peanuts o Mafalda, el seu estil s’ha desenvolupat en una línia minimalista, i els seus guions han adoptat un humor senzill i absurd ple de candidesa.

Podeu reservar-lo clicant aquí.

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X