Petits cinèfils: “Gordon i Paddy”

 In Actualitat infantil, Noticies

Enguany donem continuïtat a unes sessions de foment del cinema entre els més petits. Un divendres al mes tenim el Cicle Petits Cinèfils, sessions recomanades per a famílies amb infants a partir de 4 anys on es projecten petites joies del cinema en format, majoritàriament de curts o llargmetratges de durada inferior a 1 h.

Aquest divendres 25 de febrer a les 17.30 h veurem Gordon i Paddy de Linda Hambäck (62 min). Recomanat per a infants a partir de 5 anys. Amb la participació de Rita & Luca Films. Espai Margarida Xirgu. Apunta-t’hi!

El cap de policia del bosc Gordon està a punt de retirar-se i ha de trobar un nou assistent. Paddy, una ratolineta intel·ligent amb un gran sentit de l’olfacte, sembla ser la candidata adequada. Junts han de resoldre l’últim cas de Gordon: el misteri de les glans desaparegudes de l’esquirol. Podria ser la guineu qui se les ha endut? Gordon i Paddy aviat ho esbrinaran. Una pel·lícula sobre l’amistat entre generacions, l’intercanvi de coneixements i la importància de no fer cas de les conclusions massa ràpides.

Us deixem amb el tràiler de la pel·lícula:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X