Disc de la setmana: “Sonidos de karmática resonancia”

 In Noticies, recomanacions

New Age i synth-pop es donen la mà en el darrer àlbum de la banda mexicana Zoé. Segons la crítica musical, es tracta del millor treball de la banda, i ja van 7. En actiu des del 1997, Zoé han tocat als seus discs sons més rockers que els mostrats a Sonidos de Karmática Resonancia.

Aquí el pop i sintetitzadors campen a pler, i la mà del productor Craig Silvey (The Arcade Fire, Artic Monkeys…) es nota per dotar a la gravació d’una conjunció d’emocions, tot adquirint el comportament d’una muntanya russa. Treball digne, exquisit i elegant al llarg de les 10 pistes i quasi quaranta-vuit minuts d’aquesta proposta “karmática” de Zoé.

Aquí teniu un tall del disc per anar fent boca:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X