Tertúlia literària “La dona de la seva vida” de Xavier Bosch

 In Activitats, Noticies

Ja podeu passar a recollir la novel·la que comentarem a la Tertúlia literària el proper dilluns 14 de març a les 18:30 h. Aquest mes llegirem La dona de la seva vida (Columna, 2021) de Xavier Bosch. Disposem d’exemplars en castellà.

Xavier Bosch (1967) és escriptor i periodista. Ha col·laborat en diversos mitjans de ràdio, premsa escrita i televisió com ara RAC1, La Vanguardia, Ara i TV3 entre d’altres. Ha publicat diverses novel·les amb un gran èxit de vendes com Se sabrà tot (Proa, 2010), Algú com tu (Planeta, 2015), Nosaltres dos (Columna, 2017) i Paraules que tu entendràs (Columna, 2019), moltes traduïdes al castellà. Entre d’altres, ha rebut el Premi St. Jordi de Novel·la i el Premi Ramon Llull.

Us deixem amb un petit clip en motiu de la publicació de la novel·la que comentarem:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X