Cinefòrum El Documental del mes: “En el llindar”

 In Noticies

Continuem amb la proposta de projecció de documental del mes amb la col·laboració de Docs Barcelona, traslladant la projecció presencial als dijous i acompanyant cada sessió d’un espai de cinefòrum o de debat amb especialistes en el tema que abordi la pel·lícula, i en alguns casos sorpreses amb la presència de membres de l’equip de direcció del documental.

Aquest mes els usuaris de la Biblioteca podran visualitzar el documental En el llindar per Coraci Ruiz (77 min.). Brasil, Portugal (2020). Versió original en brasiler, subtitulada en català.

Presentació i debat a càrrec d’Àngels Ruiz Torralba en qualitat d’Assessora per la Diversitat Sexual i Identitat de Gènere i amb la col·laboració de la Regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Castelldefels.

Des d’un punt de vista autobiogràfic, la directora brasilera Coraci Ruiz, segueix la transició de gènere del seu fill adolescent, en Noah. Entre l’any 2016 i el 2019, l’entrevista tot abordant els conflictes, certeses i incerteses que impregnen la seva profunda cerca d’identitat. Al mateix temps, Coraci, criada des de petita en un entorn activista i feminista, també viu el seu propi procés de transformació que la porta a trencar amb vells paradigmes, a enfrontar-se a les seves pors i a desmuntar els seus propis prejudicis. Amb un relat personal, generós i honest es posen sobre la taula qüestions socials rellevants al voltant del gènere, el matrimoni, la política i el consentiment dels pares.

Podeu veure’l de forma presencial el dijous 24 de febrer a les 19 h a l’Espai Margarida Xirgu i si ho preferiu, també de forma virtual del 25 de febrer a l’11 de març En ambdós casos cal inscripció  prèvia.

Aquí teniu el tràiler:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X