Pel·lícula de la setmana: “Otra ronda”

 In Noticies, recomanacions

Si diem Otra ronda, possiblement tothom imagina a què ens referim. I si les persones tinguéssim un dèficit d’alcohol en sang de 0,050, que compensant-lo aconseguíssim sentir-nos més creatives, més relaxades, menys preocupades, més motivades, menys abúliques… tothom imagina què faríem o no faríem.

Thomas Vinterberg “dirigeix” un grup de quatre amics i professors d’un institut danès que juguen a experimentar amb aquesta compensació i observar com de bé fluixen emocionalment a nivell personal, familiar  i professional. Però, hi ha límits? I si hi ha, quins són?

Celebrant la vida i l’amor fins al final, amb un Mads Mikkelsen espectacular.

Us deixem amb el tràiler:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X