Tertúlia literària “Les possessions” de Llucia Ramis

 In Activitats, Noticies

Ja podeu passar a recollir la novel·la que comentarem a la Tertúlia literària el proper dimarts 22 de febrer a les 18:30 h. Aquest mes llegirem Les possessions (Anagrama, 2018) de Llucia Ramis, guardonada amb el Premi Anagrama de novel·la.

Llucia Ramis (1977) és escriptora i periodista. Col·labora en diversos mitjans com ara RAC1, La Vanguardia, El Mundo i TV3 entre d’altres. Ha publicat altres novel·les com Coses que et passen a Barcelona quan tens 30 anys (Columna, 2008), Egosurfing (Destino, 2010), guardonada amb el Premi Josep Pla i Tot allò que una tarda morí amb les bicicletes (Columna, 2013)

Us deixem amb una entrevista al programa Terrícoles de betevé:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X