Nou cicle d’activitats sobre música: el Jazz

 In Sense categoria

A la Biblioteca, a més de la literatura, ens interessen totes les expressions artístiques. Per això hem preparat un cicle de tallers i xerrades sobre el món de la música, aquest semestre concretament sobre el Jazz.

El proper dimecres 9 a les 18.30 h a l’Espai Margarida Xirgu podreu gaudir i aprendre al Taller i audició musical “Jazz i drets civils” a càrrec de Pau Fuster, divulgador de música jazz. Apunteu-vos-hi!

Els propers mesos continuarem el cicle amb les següents sessions:

   • Març: Dones del jazz
   • Abril: El primer jazz, Nova Orleans
   • Maig: L’era del swing i el bebop
   • Juny: El jazz modern

I no us perdeu l’espai on trobar les darreres novetats d’àudio així com exposicions relacionades amb l’escena musical, el ZSona Música. Un espai on volem apropar-vos la musica de diversos estils musicals, a la Planta 0 de la Biblioteca. També podeu consultar el compte d’Spotify de la Biblioteca on hi trobareu una selecció de les novetats mensuals i de les exposicions temàtiques.

Recent Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X