Petits cinèfils: “El bosc de Haquivaqui”

 In Actualitat infantil, Noticies

Enguany donem continuïtat a unes sessions de foment del cinema entre els més petits. Un divendres al mes tenim el Cicle Petits Cinèfils, sessions recomanades per a famílies amb infants a partir de 4 anys on es projecten petites joies del cinema en format, majoritàriament de curts o llargmetratges de durada inferior a 1 h.

Aquest divendres 28 de gener a les 17.30 h veurem El bosc de Haquivaqui de Rasmus A. Sivertsen  (75 min). Recomanat per a infants a partir de 4 anys. Amb la participació de Rita & Luca Films. Espai Margarida Xirgu. Apunta-t’hi!

El bosc de Haquivaqui és una pel·lícula musical en stop-motion molt entretinguda i divertida  que ofereix la possibilitat d’aprendre i compartir valors com l’educació musical mitjançant de cançons, la vida en comunitat respectant les diferències, el coneixement del medi natural i la protecció de la faula salvatge i l’educació alimentària, inclús aprenent una recepta de galetes!

 

Us deixem amb el tràiler de la pel·lícula:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X