Agenda d’activitats de febrer

 In Activitats, Noticies

Us presentem la programació d’activitats del mes de febrer. Com és habitual, hi ha activitats de tot tipus per a tots els públics i edats: tertúlies literàries, presentacions, tallers de salut, de cuina, de manualitats, hores del conte, etc.

Com sempre, les que son amb inscripció us hi podeu apuntar per qualsevol dels mitjans habituals, és a dir, al telèfon 936369697, a l’e-mail b.castelldefels@diba.cat o a través del formulari del web. Al següent enllaç us podeu descarregar l’agenda:

Agenda d’activitats de febrer

De les més de 20 activitats us recomanem especialment les següents:

Dimecres 9 a les 18.30 h. Taller i audició musical “Jazz i drets civils” a càrrec de Pau Fuster, divulgador de música jazz. Cal inscripció prèvia. Espai Margarida Xirgu.

Divendres 18 a les 18 h. Taller “Disfressa dels dimonis de Castelldefels” a càrrec d’Enigma Difusió Patrimonial. Cal inscripció prèvia. Infants a partir de 3 anys acompanyats d’un adult. Espai Margarida Xirgu.

Dimecres 23 a les 18.30 h. Xerrada “Alimentació en la menopausa. Què representa la menopausa per les dones: canvis corporals i alimentació per prevenció de malalties associades” a càrrec de Marta Morillo, dietista i nutricionista. Cal inscripció prèvia. Espai de suport 3 planta 2.

I no us perdeu les 9es Jornades de Vida Sana que comencen el dijous dia 17!

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X