Llibre de la setmana: “El sonido de la naturaleza en España: calendario sonoro de los paisajes de España”

 In Noticies, recomanacions

En obrir les pàgines d’aquest llibre hi sentireu les veus de la natura. A través d’elles podrà explorar la bellesa i diversitat dels missatges sonors que es propaguen pels nostres boscos, rius i camps. A qualsevol hora del dia, al llarg de les quatre estacions. Durant anys, Carlos de Hita s’ha mantingut a l’escolta, micròfon en mà, i ens ofereix ara un doble relat: el literari, sovint escrit sobre el terreny, i el sonor, en el qual ja no és ell, sinó la pròpia natura la que s’explica a si mateixa amb les seves pròpies veus: les cançons dels ocells, el raucar dels amfibis, l’udol del llop… Sempre amb un teló de fons, format pel silenci hivernal, les estridències dels insectes en els dies de primavera, la tempesta que retrona les tardes d’estiu que donen pas a la tardor. La suma de tot plegat és un doble calendari, un recorregut alhora literari i sonor per una selecció d’aquells moments en els quals el gran concert de la natura s’expressa amb més claredat.

Aquí en teniu una mostra:

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X