Agenda d’activitats de gener

 In Activitats, Noticies

Us presentem la programació d’activitats del mes de gener. Com és habitual, hi ha activitats de tot tipus per a tots els públics i edats: tertúlies literàries, presentacions, tallers de salut, de cuina, de manualitats, hores del conte, etc.

Com sempre, les que son amb inscripció us hi podeu apuntar per qualsevol dels mitjans habituals, és a dir, al telèfon 936369697, a l’e-mail b.castelldefels@diba.cat o a través del formulari del web. Al següent enllaç us podeu descarregar l’agenda:

Agenda d’activitats de gener

De les més de 20 activitats us recomanem especialment les següents:

Dijous 20 a les 18.30 h. Taller “Gestió positiva del conflicte: com gestionar els conflictes amb infants a casa?” a càrrec del Servei de Mediació de Castelldefels. Cal inscripció prèvia. Espai de suport 3 planta 2.

Divendres 21 a les 18 h. Laboratori de lectura “El Rebost del cau” Els ratolins busquen provisions per al llarg hivern. Un laboratori de co-creació per omplir el rebost dels nostres caus i habitar la ciutat secreta dels formatgers de més prestigi, a càrrec de Natàlia Martínez del Clijcat. Infants a partir de 4 anys acompanyats d’un adult. Sala Margarida Xirgu.

Dissabte 22 a les 11 h. Taller “Escritura creativa: Contra la página en blanco:  realismo, fantasía, maravilloso” a càrrec de Josefina Vega. Cal inscripció prèvia. Espai de Suport 3 planta 2.

 

 

 

Recommended Posts

Comenceu a escriure i presioneu entrar per buscar

X